Arrangementer

Tekst på vej

Kommende arrangementer

Vi holder løbende arrangementer om forskellige veganske temaer, hvor vi deler ud af vores viden. Til vores arrangementer får du den nyeste viden om, hvordan det er at leve vegansk.

Begynderkursus
– “En nem hverdag med plantebaseret kost”

Onsdag d. 31. august kl. 16.30 – 19.30

Et grundlæggende kursus til dig som er ny i den veganske tankegang, og har brug for ideer til at omlægge din hverdagskost fra en almindelig kødspisende eller vegetarisk kost til en ren plantebaseret kost.

Læs mere

Kurset vil gøre det let for dig, at få din plante-hverdag til at fungere. Vi fremstiller enkle retter der – når du kommer hjem – kan varieres afhængig af hvilke grøntsager du har derhjemme. Der vil komme en gennemgang af de krydderier, der er vigtige i et vegansk køkken, og vi vil tale om de fem smage, som er så vigtige i al madlavning.

Vi vil især se på umami-smagen. Du vil lære at fremstille nogle simple og lækre retter samt lære nogle forskellige dressinger som sætter prikken over i’et på maden.

Kurset foregår i Green Loves køkken onsdag den 31. august fra kl. 16.30-19.30. Prisen er 499 kr og indbefatter alt – økologiske eller biodynamiske råvarer, undervisning, fælles frokost, drikkevarer og kursusmateriale som er en “værktøjskasse” af gode ideer til derhjemme. Det bliver hyggeligt, sjovt og lærerigt.

Der er kun 10 pladser på holdet. Husk forklæde.

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail eller ringe på tlf.: 49 40 18 88  Du har endelig tilmeldt dig når kursusgebyret på 499,- kr. er betalt. Det kan du gøre på mobil pay 34000 hvor du skriver navn og dato på arrangementet. Derefter beder jeg dig om at skrive en mail om at du har betalt.

På gensyn til en super hyggelig dag

Ved afmelding senere end 48 timer før kursusstart gives der ikke penge retur, men man er velkommen til at sende en anden.