Bag Green Love

Irene, som står bag Green Love. en passioneret kvinde der brænder for vegansk mad. Vegansk pga. hensynet til miljøet, for dyrevelfærden og for den personlige sundhed.

Irene ønsker, at give andre oplevelsen af et veltilberedt, smagsfyldt, økologisk og  plantebaseret ærligt måltid af rene råvarer, hvor smagen er i højsædet.

 I 1990 blev Irene uddannet kok. Siden februar 2015 har hun udelukkende arbejdet med vegansk mad. Ligeledes har hun siden levet - mere eller mindre som raw food-veganer.


Irene udtaler:

Jeg brænder for det veganske køkken.

Min mission er at udbrede det til så mange mennesker som muligt og give dem mulighed for, at få en god og positiv oplevelse af maden og tankegangen bag.

Siden februar 2015 har jeg levet rent vegansk.

Valget til at blive 100% veganer kom efter et brystkræft forløb i 2014.

Efter behandlingsforløbet vidste jeg, at jeg måtte gøre noget godt for mig selv. Derfor tog jeg på et 3 ugers rekreationsophold (i februar 2015) på Hippocrates Health Institute i Florida. Det blev begyndelsen til mit nye veganske liv med alle de nye udfordringer og gaver der er i det. Udover at det er vegansk, lever jeg også forholdsvis af raw food og spirer - dvs. ingen tilberedning af maden over 42 grader.


Hvad giver det mig?

At begynde at leve raw vegansk har for mig gjort, at jeg har fået et nyt liv - på den gode måde.

Indrømmet - der er mange ting jeg må undvære, men det opvejes til fulde af alt det, jeg kan erstatte det med. Det har jobmæssigt givet mig nye udfordringer og smagsmæssigt mange nye oplevelser og overraskelser.

Jeg kan virkelig mærke en stor forskel i kroppen. Jeg er mere klar i hovedet, let i maven, min fordøjelse fungerer bedre end i mange år. Min søde tand bliver mindre og mindre.

Jeg har fået meget mere energi - både fysisk, men også mentalt til at sætte handling på alle mine ideér. Så for mig har - og er, denne ændring kun positiv.

Jeg ønsker, at give andre oplevelsen af et veltilberedt, smagsfyldt, økologisk og  plantebaseret ærligt måltid af rene råvarer.

Det er mit bidrag til at gøre verden til et bedre sted at være og hvis jeg kan inspirere folk til at tage et aktivt valg til at leve vegansk eller ihvertfald bare har lyst til at prøve det af, så er mit mål til fulde nået.

Kontaktinformation

Green Love

Telefon 4940 1888

E-mail spis@greenlove.dk

Godthåbsvej 142

2000 Frederiksberg

CVR: 30025334
Indhold

Åbningstider

MandagLukket

Tirsdag16.30  -20.30
Onsdag16.30  -20.30
Torsdag16.30  -20.30
Fredag16.30  -20.30
Lørdag16.30  -20.30
Søndag16.30  -20.30


Copyright © 2020 Acaao

Design og udvikling Acaao