I vores multihus holder vi løbende veganske madkurser med forskellige temaer. Vores kurser finder sted i vores industrikøkken på Godthåbsvej nr. 142, hvor vi i alt kan være 10 mennesker til hvert kursus.

Når vi afholder vores kurser, følger vi de fire årstider, så den mad vi tilbereder under kurserne, er retter du selv kan tilberede derhjemme og handle ind i dit lokale supermarkeder. De gange vi ikke tilbyder kurser med fokus på de fire årstider, laver vi madkurser i alt fra kager til vegansk sushi. Meld dig til vores nyhedsbrev og få mere at vide om vores kurser.

Hvem laver vi madlavningskurser til?
Vi laver kursus til dig, som gerne vil lære mere at viden om det vegetarisk køkken. Under hvert kursus deler vi ud af den viden, som vi igennem de sidste 30 år har tillært os, når det kommer til madlavning teknikker, madopskrifter og vegansk mad. Så du efter vores kursus kan et par fif og tricks i køkkenet, som du og dine gæster kan nyde dine nye tillærte retter.

Årstidernes betydning for vores mad
Til hvert kursus arbejder vi med de råvarer, som årstiderne tilbyder os naturligt, da vi mener, det er vigtigt at have en god forståelse for, hvilke grøntsager og frugter og bælgfrugter man kan få gennem de fire årstider. Vi udarbejder kurserne ud fra naturens eget ur, fordi vi mener, at vi som mennesker har bedst af at spise efter årstiderne.


Sådan tilmelder du dig et af vores kurser
Det koster 399 kr. pr. person at deltage i et kursus. For at tilmelde dig kurset ringer du til tlf.nr. 4940 1888 eller skriver på mail: spis@gmail.com Din tilmelding er endelig, når kursus beløbet er indbetalt på MobilePay nr. 34000 eller bank konto nr.: 5330 0000 244 699. Venligst skriv dit ”navn, madkursus” plus ”datoen” i emnefeltet, når du tilmelder dig kurset.

For at vi kan afholde et kursus der skal min. være 6 personer tilmeldt, så tag jeres ven eller bedre halvdel med til en ny oplevelse