GREEN LOVE ÅBNER – d. 3. juni 2021 😉 🎈🎈🎈🎉🎊🎉

Torsdag d. 3. juni åbner Green Love dørene efter lang tids corona nedlukning og vi GLÆDER os til at komme igang igen. Jeg har sat et helt særligt program sammen så du har mulighed for at komme og spise hele dagen😉 

Ekstraordinært er der åbent til frokost og efterfølgende kaffe og kage fra kl. 11.30 indtil kl. 17.30. Om aftenen har vi et sær-arrangement med spisning og show med stand-up komiker Thomas Wivel.

Frokost d. 3. juni i Green Love kl 11.30 og kl. 13.00

Til frokost har jeg kreeret to dejlige varme retter – du kan vælge mellem chili sin carne og paprika gryde. Du kan vælge om du vil have brune ris eller hjemmelavet grov kartoffelmos til. Til begge retter kommer en blandet salat.

Prisen pr. ret er 125,- kr. Til dessert er der gratis kokos-chokolade kugle med skum 🥧.

Frokosten er sat op i tidsinterval på 1½ time, så vi stadig kan overholde de gældende corona regler med antal siddende gæster og 1 m. mellem hvert bord 

Du kan reservere bord her.

Al vores mad kan fås som takeaway. 

Eftermiddagskage og kaffe/te d. 3. juni i Green Love kl 14.30 og kl. 16.00

Kl 14.30 vil du have mulighed for at vælge mellem to helt usædvanligt lækre kager og alle de forskellige slags uovertrufne og smagfulde kaffe og te’er vi har. 

Den ene kage vil være en bagt banan-dadel kage med valnødde-flødecreme (vegansk selfølgelig). Den anden kage vil være en raw gulerodskage med hindbær coulis. Hvert kagestykke koster 55,- kr.

Eftermiddagsarrangementet er – som frokosten delt op i tidsinterval på 1½ time, så vi stadig kan overholde de gældende corona regler med antal siddende gæster og 1 m. mellem hvert bord 

Du kan reservere bord her.

Aftenes special arragement er med stand up komiker Thomas Wivel efter en to retters menu.

Vi starter kl. 18.00 med at spise en to retters menu med forret og hovedret.

Derefter kommer  stand-up komiker Thomas Wivel og underholder os alle med sit show  “Anonym Alkoholiker” Det er den ærlige, rå historie om hans alkoholmisbrug og om hvordan han kom ud af det for 8 år siden. Det er oplysende comedy 🤔 som med humor, selvironi og et godt grin er det med til at få et vigtigt og alvorligt emne belyst og italesat.

Menuen jeg vil servere denne aften vil være:

Forret som  består af rå-marineret grønne sprøde asparges på grov ærtepuré, friske ærtespirer, salat og ristede hasselnødder.

Hovedretten er fennikel på bund af butterbeans, forårsløg, butternut squash og persille dertil bagt rød peber sauce.

Jeg har skabt en Green Love rabarber-dessert i form af rabarbermousse på bagte rabarber, dehydrerede mandler og hvid vegansk chokolade. Desserten kan tilkøbes – glæd dig – den får smagsløgene til at juble 😋

Kaffe og te kan også købes.

Efter vi har spist kommer Thomas på med sit show og aftenen slutter kl 21.00.

Arrangementet koster 399,- kr. for to retters menu incl. drikkevarer og show.

Tilmelding til arrangementet foregår her
Tilmelding er først gældende når beløbet på 399,- kr er indbetalt på mobile pay 34000 eller ved bankoverførsel på registreringsnummer 5330 og konto nr. 0000 244 699

Vi i Green Love glæder os til at se dig igen! Husk dit gyldige corona-pas når du kommer. Hvis du er fritaget, er du selvfølgelig også velkommen.

Begynderkursus – “En nem hverdag med plantebaseret kost”
Lørdag d. 26. juni kl. 10.30 – 13.30

Et grundlæggende kursus til dig som er ny i den veganske tankegang, og har brug for ideer til at omlægge din hverdagskost fra en almindelig kødspisende eller vegetarisk kost til en ren plantebaseret kost.
Kurset vil gøre det let for dig, at få din plante-hverdag til at fungere. Vi fremstiller enkle retter der – når du kommer hjem – kan varieres afhængig af hvilke grøntsager du har derhjemme. Der vil komme en gennemgang af de krydderier, der er vigtige i et vegansk køkken, og vi vil tale om de fem smage, som er så vigtige i al madlavning.
Vi vil især se på umami-smagen. Du vil lære at fremstille nogle simple og lækre retter samt lære nogle forskellige dressinger som sætter prikken over i’et på maden.

Kurset foregår i Green Loves køkken lørdag den 26. juni fra kl. 10.30-13.30. Prisen er 499 kr og indbefatter alt – økologiske eller biodynamiske råvarer, undervisning, fælles frokost, drikkevarer og kursusmateriale som er en “værktøjskasse” af gode ideer til derhjemme. Det bliver hyggeligt, sjovt og lærerigt.
Der er kun 10 pladser på holdet.
Du kan tilmelde dig her eller ring på tlf.: 49 40 18 88
Ved afmelding senere end 48 timer før kursusstart gives der ikke penge tilbage, men man er velkommen til at sende en anden.

Vi holder løbende arrangementer om forskellige veganske temaer, hvor vi deler ud af vores viden. Til vores arrangementer giver vi dig den nyeste viden om, hvordan det er at leve vegansk – Og, ja, der er næsten altid lækre smagsprøver til vores arrangementer. Hver gang får du rig mulighed for at prøve Irenes skønne veganske mad af. Hvert oplæg fokuserer på et tema og giver gæsterne ny viden og indsigt i, hvordan det er at leve plantebaseret vegansk. Så kom og vær med!

Vi fortæller, hvornår vi holder vores arrangementer her på vores hjemmeside, på FB og i vores nyhedsbreve. Så hold øje med vores arrangementer der.

Til hvert arrangement kan der være max. 20 gæster så vi samtidig overholder alle gældende corona-regler og passer godt på hinanden.


Din introduktion til vegansk madlavning derhjemme.

I vores multihus holder vi løbende veganske madkurser med forskellige temaer. Vores kurser finder sted i vores industrikøkken på Godthåbsvej nr. 142, hvor vi i alt kan være 10 mennesker til hvert kursus.

Når vi afholder vores kurser, følger vi de fire årstider, så den mad vi tilbereder under kurserne, er retter du selv kan tilberede derhjemme og handle ind i dit lokale supermarkeder. De gange vi ikke tilbyder kurser med fokus på de fire årstider, laver vi madkurser i alt fra kager til vegansk sushi. Meld dig til vores nyhedsbrev og få mere at vide om vores kurser.

Hvem laver vi madlavningskurser til?
Vi laver kursus til dig, som gerne vil lære mere at viden om det vegetarisk køkken. Under hvert kursus deler vi ud af den viden, som vi igennem de sidste 30 år har tillært os, når det kommer til madlavning teknikker, madopskrifter og vegansk mad. Så du efter vores kursus kan et par fif og tricks i køkkenet, som du og dine gæster kan nyde dine nye tillærte retter.

Årstidernes betydning for vores mad
Til hvert kursus arbejder vi med de råvarer, som årstiderne tilbyder os naturligt, da vi mener, det er vigtigt at have en god forståelse for, hvilke grøntsager og frugter og bælgfrugter man kan få gennem de fire årstider. Vi udarbejder kurserne ud fra naturens eget ur, fordi vi mener, at vi som mennesker har bedst af at spise efter årstiderne.


Sådan tilmelder du dig et af vores kurser
Det koster 399 kr. pr. person at deltage i et kursus. For at tilmelde dig kurset ringer du til tlf.nr. 4940 1888 eller skriver på mail: spis@gmail.com Din tilmelding er endelig, når kursus beløbet er indbetalt på MobilePay nr. 34000 eller bank konto nr.: 5330 0000 244 699. Venligst skriv dit ”navn, madkursus” plus ”datoen” i emnefeltet, når du tilmelder dig kurset.

For at vi kan afholde et kursus der skal min. være 6 personer tilmeldt, så tag jeres ven eller bedre halvdel med til en ny oplevelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Corona-regler

Vi holder os løbende opdateret om de nyeste corona anbefalinger og regler. Når du kommer ind hos os, føler du dig i trygge hænder. På hvert bord har vi håndsprit, og vi sætter borde og stole med 1 m. afstand fra hinanden, så vi har plads til at være sammen på en god og tryg måde.

Vi overholder corona-reglerne så du føler dig tryg hos os