Kursus

Begynderkursus – “En nem hverdag med plantebaseret kost”
Lørdag d. 15. maj kl. 10.30 – 13.30

Et grundlæggende kursus til dig som er ny i den veganske tankegang, og har brug for ideer til at omlægge din hverdagskost fra en almindelig kødspisende eller vegetarisk kost til en ren plantebaseret kost.
Kurset vil gøre det let for dig, at få din plante-hverdag til at fungere. Vi fremstiller enkle retter der – når du kommer hjem – kan varieres afhængig af hvilke grøntsager du har derhjemme. Der vil komme en gennemgang af de krydderier, der er vigtige i et vegansk køkken, og vi vil tale om de fem smage, som er så vigtige i al madlavning.
Vi vil især se på umami-smagen. Du vil lære at fremstille nogle simple og lækre retter samt lære nogle forskellige dressinger som sætter prikken over i’et på maden.

Kurset foregår i Green Loves køkken lørdag den 15. maj fra kl. 10.30-13.30. Prisen er 399 kr og indbefatter alt – økologiske eller biodynamiske råvarer, undervisning, fælles frokost, drikkevarer og kursusmateriale som er en “værktøjskasse” af gode ideer til derhjemme. Det bliver hyggeligt, sjovt og lærerigt.
Der er kun 10 pladser på holdet, så ring til os med det samme og meld dig til – og glæd dig ;o)
Du kan tilmelde dig på tlf.: 49 40 18 88 eller via mail: spis@greenlove.dk.
Tilmeldingen er først gældende, når vi har modtaget din betaling. Vi vil bede dig om at skrive navn og DATO for kurset på indbetalingen som kan ske her:
– mobile pay 34000
– bankkonto, reg.: 5330 konto: 0000 244 699.
Ved afmelding senere end 48 timer før kursusstart gives der ikke penge tilbage, men man er velkommen til at sende en anden.

Vi holder løbende arrangementer om forskellige veganske temaer, hvor vi deler ud af vores viden. Til vores arrangementer giver vi dig den nyeste viden om, hvordan det er at leve vegansk – Og, ja, der er næsten altid lækre smagsprøver til vores arrangementer. Hver gang får du rig mulighed for at prøve Irenes skønne veganske mad af. Hvert oplæg fokuserer på et tema og giver gæsterne ny viden og indsigt i, hvordan det er at leve plantebaseret vegansk. Så kom og vær med!

Vi fortæller, hvornår vi holder vores arrangementer her på vores hjemmeside, på FB og i vores nyhedsbreve. Så hold øje med vores arrangementer der.

Til hvert arrangement kan der være max. 20 gæster så vi samtidig overholder alle gældende corona-regler og passer godt på hinanden.


Din introduktion til vegansk madlavning derhjemme.

I vores multihus holder vi løbende veganske madkurser med forskellige temaer. Vores kurser finder sted i vores industrikøkken på Godthåbsvej nr. 142, hvor vi i alt kan være 10 mennesker til hvert kursus.

Når vi afholder vores kurser, følger vi de fire årstider, så den mad vi tilbereder under kurserne, er retter du selv kan tilberede derhjemme og handle ind i dit lokale supermarkeder. De gange vi ikke tilbyder kurser med fokus på de fire årstider, laver vi madkurser i alt fra kager til vegansk sushi. Meld dig til vores nyhedsbrev og få mere at vide om vores kurser.

Hvem laver vi madlavningskurser til?
Vi laver kursus til dig, som gerne vil lære mere at viden om det vegetarisk køkken. Under hvert kursus deler vi ud af den viden, som vi igennem de sidste 30 år har tillært os, når det kommer til madlavning teknikker, madopskrifter og vegansk mad. Så du efter vores kursus kan et par fif og tricks i køkkenet, som du og dine gæster kan nyde dine nye tillærte retter.

Årstidernes betydning for vores mad
Til hvert kursus arbejder vi med de råvarer, som årstiderne tilbyder os naturligt, da vi mener, det er vigtigt at have en god forståelse for, hvilke grøntsager og frugter og bælgfrugter man kan få gennem de fire årstider. Vi udarbejder kurserne ud fra naturens eget ur, fordi vi mener, at vi som mennesker har bedst af at spise efter årstiderne.


Sådan tilmelder du dig et af vores kurser
Det koster 399 kr. pr. person at deltage i et kursus. For at tilmelde dig kurset ringer du til tlf.nr. 4940 1888 eller skriver på mail: spis@gmail.com Din tilmelding er endelig, når kursus beløbet er indbetalt på MobilePay nr. 34000 eller bank konto nr.: 5330 0000 244 699. Venligst skriv dit ”navn, madkursus” plus ”datoen” i emnefeltet, når du tilmelder dig kurset.

For at vi kan afholde et kursus der skal min. være 6 personer tilmeldt, så tag jeres ven eller bedre halvdel med til en ny oplevelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Corona-regler

Vi holder os løbende opdateret om de nyeste corona anbefalinger og regler. Når du kommer ind hos os, føler du dig i trygge hænder. På hvert bord har vi håndsprit, og vi sætter borde og stole med 1 m. afstand fra hinanden, så vi har plads til at være sammen på en god og tryg måde.

Vi overholder corona-reglerne så du føler dig tryg hos os