For udbringning – se længere nede.

Længere nede er der 3 forslag til, hvis du skal holde fest eller et andet arrangement.

Alle vores grøntsager og frugter er friske og samtidig er de økologiske eller biodynamiske.

Hos os er det nemlig vigtigt, at vi giver dig den bedste service og mad til dit arrangement, som smager godt, og er af den bedste kvalitet. Al maden bliver håndforarbejdet af friske og fortrinsvis sæsonbestemte og lokale råvarer, som er 100% økologisk eller biodynamisk dyrket.  Hvis du eller nogen fra dit selskab har allergener eller allergier sørger vi for at tilpasse menu’en så alle kan være med.

Vi sørger for lækker plantebaseret vegansk mad til din fest
Hos Green Love sørger vi for, at du får en lækker plantebaseret vegansk oplevelse til din fest, fødselsdag, kursus eller jubilæum. Vi sætter en menu sammen, som passer til dig og dine behov, så du og dine gæster får den bedste veganske plantebaseret madoplevelse.

Ved udbringning vil følgende takster gælde:

Grundtakst er 45,- kr.

0-1,5 km fra Green Love 0 kr

1,5 – 2 km. 10,- kr.

2 – 2,5 km. 20,- kr.

2,5 – 3 km. 30,- kr.

3 – 3,5 km. 40,- kr.

3,5 – 4 km- 50,- kr.

4 – 4,5 km. 60,- kr.

4,5 – 5 km. 70.- kr.

Inspiration til din catering bestilling fra Green Love.

Menu 1

Plantefrikadeller med gulerodscreme – Bagte kartofler med kryddermayo – Rødbede-hummus med grøntsags-stave – Sprøde salater, tomat, agurk, oliven og persille med senneps- og tamari dressing – Coleslaw -Rugbrød, hjemmebagt flutes og smørbar.

188,- kr. per person.

Menu 2

Butterdej med oliventapanade – Polenta med hvid bønne-urtecreme – Indisk krydret pakora med rødbedepuré – Kartofler i krydret tomatsauce – Sprøde salater med blomkål, broccoli, kålblade, ristede hasselnødder og krydderurter – Cremet rødbedesalat med æbler, kokos og peberrod – Rugbrød, hjemmebagt flutes og smørbar – Brownie med frugtsalat.

248,- kr. per person.

Menu 3

Solsikkepostej på agurk (raw ret) – Dehydreret tomat med salvie (raw ret) – Gratineret blomkål med oliven og kikærter – Sprød spinat og kartoffel pandekage med sellericreme – Rødbede tart tatin med solsikke-rosmarin creme – Stegt broccoli, butternutbønner og saltede valnødder – Bagte jordskokker med porre og rød peber – Coleslaw – Spidskål, fennikel, bladselleri, agurk, persille salat med appelsin dressing – Rugbrød, hjemmebagt flutes og smørbar – Syndig chokoladekage med cremet hindbærskum.

298,- kr. per person

Tilkøb: Butterdejsruller med oliventapanade – Tamari dehydrerede mandler – Hjemmebagt eller raw dehydrerede knækbrød med spread.

Prisen for menuerne er for minimum 10 personer. Ved færre personer kan bestilles fra vores menukort. De tre menuer er ment som inspiration, og kan ændres efter behov, hvis du ønsker det.

Kontakt os for at få et tilbud på en menu

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig et uforpligtende tilbud, så vi kan skræddersy en menu til dig. Udfyld formularen nedenunder, ring til os på tlf.nr. 49 40 18 88  eller skriv  til os på mail: spis@greenlove.dk

Catering levering

Maden kan leveres (efter gældende takster) eller du kan selv hente maden hos Green Love. Du kan vælge om du vil have serveret maden på Green Love´s service eller om maden skal anrettes på engangsservice – her er et tillæg på 25,- kr. pr. person.

Green Love´s service skal afleveres afskyllet tilbage. Vi vasker al service der har været ude af huset, så det er kun nødvendigt med en afskylning – tak.