Om os

Tekst på vej

Plantebaseret mad

Green Love er et plantebaseret vegansk spisested med fokus på god stemning, hyggelig atmosfære og på mad af økologiske – og når det er muligt, biodynamiske råvarer.

I Green Love er det logik at bruge økologi, så vi undgår sprøjtemidler, kunstgødning og andre skadelige stoffer.

Vi bruger selvfølgelig fortrinsvis danske grøntsager der er i sæson. Det er bæredygtigt og transporten er kort.

Vi fremstiller al maden fra bunden, så vi kender grøntsagerne og de andre råvarer vi bruger i retterne. Det kalder vi ærlig mad – og kærlig fordi alt er håndforarbejdet i vores køkken.

Så hvis du har allergier kan vi nemt oplyse dig om ingredienserne.

“Jeg har startet Green Love fordi jeg gerne vil dele min glæde og passion for plantebaseret vegansk økologisk mad med så mange mennesker som muligt.”

– Irene, ejer af Green Love

Jeg vil gerne give mit bidrag til kloden og til at få vendt de udfordringer som vi står overfor.
Jeg ønsker virkelig fra mit hjerte, at give folk en uforglemmelig oplevelse med den veganske verden.
HISTORIEN BAG

Min histore

Jeg er uddannet kok fra 1990. Jeg har arbejdet en tid i udlandet, bl.a. i Schweiz, New Zealand, Norge og Grønland.

I 2006 blev jeg færdig med at læse uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed. Dette gav mig en god solid evidens baseret viden om den teoretiske siden af kost og ernæring.

Jeg har været veganer siden januar 2015 efter et brystkræftforløb. Efter behandlingsforløbet tog jeg på et rekreationsophold på Hippocrates Health Institute i Florida, USA. Der spiste jeg i 3 uger udelukkede raw food og spirer – det blev begyndelsen på et helt nyt liv for mig som veganer.

Det var en livsforandrende oplevelse for mig og jeg har mærket store forandringer i kroppen.

Fx har min vægt reguleret sig, jeg er mere klar i hovedet, let i maven, fordøjelsen fungerer optimalt og min søde tand er blevet mindre. Jeg har fået meget mere energi – både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

For mig er denne ændring derfor udelukkende positiv og grunden til at jeg ønsker at give den videre. Jeg er inspireret af bl.a. Michael Greger og Anthony William (den medicinske seer).