Min histore
Jeg hedder Irene og blev uddannet kok i 1990. Jeg har i en årrække arbejdet i udlandet, bl.a. i Schweiz, New Zealand, Norge og Grønland og i Danmark på diverse restauranter, enkelte cafeér og kantiner, fortrinsvis i København.
I 2006 blev jeg færdig med at læse uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed. Dette gav mig en god solid evidens baseret viden om den teoretiske side af kost og ernæring.
Jeg har været veganer siden januar 2015 efter et brystkræftforløb. Efter behandlingsforløbet tog jeg på et rekreationsophold på Hippocrates Health Institute i Florida, USA. Der spiste jeg i 3 uger udelukkende raw food og spirer – det blev begyndelsen på et helt nyt liv for mig som veganer. Det var en livsforandrende oplevelse for mig og ændringen har udelukkende været positiv.
Nu ønsker jeg at dele, inspirere og vise andre hvor smæk lækker maden som plantebaseret veganer kan være og hvordan den kan tilberedes.
Jeg er inspireret af bl.a. Michael Greger og Anthony William (den medicinske seer).
Historien bag Green Love
Green Love var tidligere en café og spisested på Frederiksberg.
Spisestedet blev åbnet d. 29 september 2019 med et stort brag og besøg af mange
mennesker. En vidunderlig dag!
Et par måneder efter blev landet og verden ramt af den første corona bølge og den følgende
tid med nedlukninger og restriktioner.
En stor udfordring oven i det at starte en restaurant for første gang og en enorm
arbejdsbyrde gjorde, at jeg i september 2022 – nøjagtig 3 år efter åbningen valgte at lukke
igen.
“Jeg har startet Green Love fordi jeg gerne vil dele min glæde og passion for plantebaseret
vegansk økologisk mad med så mange mennesker som muligt.”
– Irene, ejer af Green Love
Det var en sorg at måtte lukke men samtidig også en lettelse, bl.a. at blive fri for al papirarbejdet
Jeg kokkererer stadig plantebaseret mad af de bedste økologiske råvarer i det job jeg har fået og når der er tid og overskud til catering.