Update Reset

Spisested

Måske er det vigtigste at vide om os, at vi har klare holdninger til alt det vi serverer. Al vores mad er fremstillet fra bunden af de allerbedste råvarer i økologisk eller biodynamisk kvalitet. Desuden er det kun ganske få retter, som ikke er glutenreducerede. Vi har også kun ganske lidt sukker i vores mad. Vores drikkevarer er ligeledes af allerhøjeste kvalitet. Du kan f.eks. drikke Brain Blend, Purple Brain, Kristians højkvalitetskaffe, vores hjemmeblandede urtete samt biodynamiske grøntsags- og frugtsafter.

Hvis du er allergiker eller på anden måde intolerant overfor madvarer, kan du altid komme til vores kok og fortælle hvad du kan tåle og ikke tåle. Så vil hun gøre alt hvad hun kan for at justere på retten, så du kan tåle den. Ring gerne et par dage i forvejen - så har hun tid til at gøre det rigtig lækkert for dig. 

Vi sælger spireglas, dehydrerede lækkerier som fx mandler, bananchips, æblechips og jordstokkechips - spørg os hvad vi har for tiden. Den lækre Brain Blend og Purple Brai samt de smagfulde og lækre kaffebønner fra Kristians kaffe, er det selvfølgelig også muligt at købe.

Der vil også være salg af Pana chokolade og Goodio. Pana og Goodio er raw chokolade fremstillet af de bedste råvarer, hvor der er taget hensyn til chokoladebønnerne, så den bedste smag kan komme frem.

Menuen hos Green Love vil være skiftende hen over ugen. Dels for at mindske madspild, dels for at kunne benytte årstidernes grønt og fordi det gør det mere sjovt og spændende for kokken at fremstille maden. For dig som kunde betyder det, at maden bliver meget mere varieret og at det derfor bliver spændende, sjovt og overraskende at komme og spise. 

Green Love og alt hvad du kan spise her er vores måde at bidrage til både vores kroppe og vores skønne og smukke planet. Vi vil så gerne være med til at så mange som muligt kan opleve hvor smagfuld og lækker plantebaseret, sund og nærende kost kan være. 

Kontaktinformation

Green Love

Telefon 4940 1888

E-mail spis@greenlove.dk

Godthåbsvej 142

2000 Frederiksberg

CVR: 30025334
Indhold

Åbningstider

MandagLukket

Tirsdag16.30  -20.30
Onsdag16.30  -20.30
Torsdag16.30  -20.30
Fredag16.30  -20.30
Lørdag16.30  -20.30
Søndag16.30  -20.30


Copyright © 2020 Acaao

Design og udvikling Acaao